Presummer Vitamine-C Boost

PRE-SUMMER 
VITAMINE-C BOOST

Intensieve Vitamine C behandeling als voorbereiding op de zon

Wat doet Vitamine C? 
*het belemmert de pigmentproductie
*het vult jouw zonbescherming perfect aan door vrije radicalen onschadelijk te maken
*het versterkt de werking van de zonnefactor
*het bevordert de aanmaak van barrière-lipiden en zorgt voor een betere afsluiting van de huidbarrière

 

VITAMINE-C PRESUMMER BOOST

*Intensieve dubbele reiniging met de Cleansing Gel & Orange Cleanser
*Milde pre-peeling met de Melting Scrub Balm
*Intensieve Vitamine-C peeling
*Spicy Skin Shock masker
*Layering behandeling met Glycol Acid-C-Glow-Bright Light &Microbiome
*Inmasseren met Sweet Oil
*Brighten & Glow Jelly Mask
*Vitamine Oil Elixer
*Hyamax of Sweet Heaven
*Zonbescherming spf50
Behandeltijd : 70 minuten
€85

 

 

 

  

  

 

 

Klik hier voor meer info

Vitamine-C set

 

 

Bereid je huid voor op de zon

met de 

Vitamine-C set 

Melting Scrub Balm: 

*exfolieert de huid om een gezonde celvernieuwing te bevorderen voor een jonge uitziende huid
*geeft de huid een frisse uitstraling met gezonde glow
*creëert een gladde, fluweelzachte huid
*laat de huid er direct gladdder, frisser en gezonder uitzien
*egaliseert en verheldert de huid
*creëert een magische scrubervaring 

 

 IK C-Glow:

*voorziet de huid van een golden glow
*vermindert tekenen van vermoeidheid
*zorgt voor een stevige en jeugdig uiziende huid
*verheldert de teint van de huid
*maakt de huid egaler en gladder
*vermindert zichtbare tekenen van huidveroudering

SAMEN VOOR €52,50

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer info

Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  

Huidherstel

 

 

Ga je voor een intensieve (fruitzuur) behandeling of voor het aanpakken van een huidprobleem? Kies dan voor een behandeling met Hydropeptide producten. 

Met het merk Hydropeptide kunnen wij de huidconditie herstellen en problemen 'te lijf gaan'. 

Hydropeptide werkt met verbindingen van peptides (moleculen) die communiceren met de onderliggende huidcellen en daarmee invloed uitoefenen op de gezondheid van de huid. Hydropeptide wordt ontwikkeld door artsen, scheikundigen en schoonheidsspecialisten en is aan wetenschappelijk onderzoek onderworpen.

Hydropeptide werkt op celniveau en is in staat vrije radicalen te lijf te gaan en daarbij de 'slechte' werking van het DNA van je huidcellen uit te schakelen en de weerbaarheid van het DNA te vergroten en dus het herstel in te schakelen. Huidherstel is direct waarneembaar! Speciaal voor de verouderde huid (fijne lijntjes en verslapping), ter bestrijding van acne, rosacea, pigmentvlekjes en het verminderen van littekentjes en grove poriën. 

 

Hydro Detox, Sculpting & Wellness Facial
€ 117.50

€117,50 - 90 minuten

*Oppervlakte + Dieptereiniging
*Honey Trii-zeme peeling met Detoxifying Massage
*Moisture Reset & Firma Bright met Firming Facial Massage
*Vitamine C Masker met Cryo Massage
*Decollete-Schouder-Arm en Hand Massage
*Afsluiting met verzorgende crèmes en bescherming 

Inclusief epileren en onzuiverheden verwijderen

 

Omdat tijdens deze behandeling gedurende verschillende massages
de werkstoffen aan de huid worden toegevoegd is het effect van het 
detoxen en liften van de huid optimaal en heerlijk ontspannend. 

Hydropeptide Ultimate Face, Neck & Decollete behandeling 90 min.
€ 117.50

 

Een zeer intensieve behandeling met de producten van Hydropeptide waarbij een voor- en nafoto wordt gemaakt om het resultaat in huidverbetering/herstel te laten zien. Het is in hoge mate een maatwerk behandeling omdat er standaard 3 peelingen en 2 maskers in de behandeling zitten waardoor wij in staat zijn een combinatie te maken en meerdere aandachtspunten voor de huid te kunnen behandelen. De complexe peelings en maskers hebben een hoog % zuren en gaan gedurende de behandeling de strijd aan met vrije radicalen en zorgen ervoor dat de negatieve werking van het DNA van de cellen wordt uitgeschakeld en de weerbaarheid van het DNA wordt vergroot waardoor direct huidherstel optreedt. De huid wordt gestimuleerd en aangezet tot huidverbetering door een samenspel van de door ons gebruikte behandel/massagetechniecken en de gevanceerde producten van Hydropeptide.

De huid krijgt wat het nodig heeft en voelt als nieuw. Na de behandeling krijg je een uitgebreid huidverzorgingsadvies zodat je ook thuis in staat zult zijn het bereikte resultaat vast te houden en de huidverbetering door te zetten.

 

Hydropeptide Customized Treatment 60 min.
€ 85.00

  

Hydropeptide maatwerk behandeling voor direct resultaat. Hydropeptide werkt op celniveau en is in staat vrije radicalen te lijf te gaan en daarbij de 'slechte' werking van het DNA van je huidcellen uit te schakelen en de weerbaarheid van het DNA te vergroten en dus het herstel in te schakelen. Huidherstel is direct waarneembaar! Speciaal voor de verouderde huid (fijne lijntjes en verslapping), ter bestrijding van acne, rosacea, pigmentvlekjes en het verminderen van littekentjes en grove poriën.

Afhankelijk van de verbeterpunten van de huid wordt de behandeling aangepast. Het is een intensieve behandeling waarbij de complexe werkstoffen en de hoge % zuren in de producten van Hydropeptide tot diep in de huidlagen kunnen doordringen en direct het beoogde resultaat kunnen bereiken. Er wordt een dieptereiniging toegepast, er worden meerdere peelings (2) ingezet en een voedend en herstellend masker en voor de ontspanning een heerlijke massage gegeven.

Door middel van het nemen van voor en na foto's is de behandeling direct te beoordelen. De huid straalt en voelt als nieuw! Deze behandeling duurt 75 minuten. Na de behandeling krijg je een uitgebreid huidverzorgingsadvies waardoor je ook thuis in staat bent de huidconditie verbetering verder door te zetten.

Extra's huidverjonging/lifting:

Polypeptide eyegel mask : + €7,50 (in behandeling)
Polypeptide face mask : €10 (in behandeling)
Vitamine C Firming mask: €10 (in behandeling)

 

 

 

 

 

Hydropeptide MicroSkin Needling
€ 85.00

Hydropeptide customized behandeling in combinatie met MikroSkin Needling. Hydropeptide is een merk wat in staat is om de huid op celniveau te herstellen. Om het al verbluffende resultaat nog verder te verhogen, wordt bij deze behandeling een combinatie gemaakt met MikroSkin Needling. Tijdens de behandeling wordt een serum met behulp van een dermaroller ingesluisd. Het serum wat daarvoor gebruikt wordt, is afhankelijk van het specifieke huidprobleem. Denk bij deze behandeling aan littekentjes, pigmentvlekjes maar ook voor anti-ageing kan deze techniek worden ingezet. De behandeling duurt ongeveer 60 minuten en bestaat uit een oppervlakte en dieptereiniging, een peeling, mikroskin needling met serum, masker en verzorgende crèmes als afsluiten. Het resultaat is direct zichtbaar! Door middel van het nemen van voor en nafoto's kun je het resultaat direct beoordelen.

N.B.:  Voor elke behandeling geldt een eenmalige aanschaf van een persoonlijke dermaroller van €30

 

 

 

Hydropeptide Bindweefsel behandeling
€ 85.00

Hydropeptide customized behandeling in combinatie met een bindweefselmassage. Hydropeptide is een merk wat op celniveau werkt. Door middel van het gebruik van complexe peelings en maskers is dit merk in staat om vrije radicalen te lijf te gaan en daarmee de negatieve werking van het DNA op celniveau aan te pakken. De weerbaarheid van de huid wordt vergroot waarmee huidconditie verbetering en herstel optreedt. Denk hierbij aan anti-ageing, acne, pigmentvlekjes, littekens, rosacea. De behandeling duurt ongeveer 75 minuten en bestaat uit een oppervlakte en dieptereiniging, peeling, bindweefsel (cupping)massage  met serum, masker en voedende en verzorgende cremes als afsluiting. Na deze behandeling krijg je een uitgebreid verzorgingsadvies waardoor je in staat bent om het bereikte resultaat van de behandeling ook thuis voort te zetten.

Een bindweefselmassage wordt ingezet bij:

  • het verminderen van fijne lijntjes
  • het verstrakken en verstevigen van de huid op bijv. kin/wangen/lippenplooi
  • het verbeteren van de doorbloeding en huidskleur en huidstructuur van de huid
  • het stimuleren van de aanmaak van nieuwe cellen en de opname van werkstoffen
  • het afvoeren van afvalstoffen

 

 

 

 

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK