Schoonheidssalon Emily's Esthetique te Haarlem
Emily's Esthetique winkel en schoonheidssalon
Emily's Esthetique, uw schoonheidssalon te Haarlem
Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  

Over ons

 

 Madelon & Emily

 

Schoonheidssalon Emily's Esthetique is sinds 2008 gevestigd aan de Rijksstraatweg te Haarlem.


Emily heeft in eerste instantie de opleiding voor Management-Assistente bij Schoevers gedaan, maar de liefde voor het vak van schoonheidsspecialiste bestond eigenlijk al vanaf haar middelbare school. Op latere leeftijd heeft zij naast haar baan en gezin toch nog besloten de opleiding voor Schoonheidsspecialiste en Visagist te volgen. Emily ziet het hebben van een eigen winkel en schoonheidssalon als een samensmelting van haar ambitie, kennis en ervaring. Het verlenen van service en maatwerk lopen als een rode draad door haar loopbaan en samen met haar vaktechnische kennis is zij in staat de klanten een heerlijke, ontspannende behandeling te geven met een eerlijk advies.

Madelon is als stagiaire bij Emily's Esthetique begonnen met werken. Zij heeft haar opleiding afgerond en is daarna een paar jaar gaan 'rondsnuffelen' bij andere salons om uiteindelijk te kiezen voor een carrière bij Emily's Esthetique. Madelon is een hele waardevolle aanwinst, ze past qua instelling en werkvisie volledig bij de salon en de persoonlijke klik tussen haar en Emily maakt het dat zij met veel plezier elke dag hun werk mogen uitvoeren.

Bij Emily's Esthetique kun je terecht voor gezichtsbehandelingen op maat, pedicure, (gelcolor) manicure of cosmetische voetverzorging, (hotstone) massages, en kleinere, los te boeken, behandelingen zoals het epileren van wenkbrauwen, verven van wimpers en/of wenkbrauwen en harsbehandelingen.

 

 

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK