Anti Ageing Retinol Ampoules hebben een hoge concentratie Retinol om rimpels te verminderen en om lang een jonge, strakke huid te behouden.
Even tot rust komen en genieten. Bijvoorbeeld met een gezichtsreiniging
Intensieve vochtregulerende en voedende huidverzorging die de vocht- en vetarme huid intensief verzorgt en verbetert.
Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  
Cenzaa
Moments Skincare 90 min.
€ 89.50
 
 
Category:Huidverbetering

 

Cenzaa Moments behandeling – 90 min.

Gun jezelf de serene Cenzaa Moments wellnessbehandeling met huidverbeterende effecten! Tijdens deze ontspannende droombehandeling van 90 minuten worden alle zintuigen getrakteerd op de complete Cenzaa beleving. Onze specialiste zal op basis van je huid en huidwensen de behandeling afstemmen en de producten samenstellen die het gewenste resultaat bereiken. Ervaar luxe massage technieken en geniet lang na van de huidverbeterende werking. 

Ga met ons op geurreis en kies de geur die op dat moment bij je past. Afhankelijk van de huidconditie en huidwens, kiezen wij de producten die daarbij passen. We starten deze ontspanningsreis met een heerlijk voetbad en een voetscrub om daarna verder te gaan met de gezichtsbehandeling. Ook hier starten we met het ontspannen welkomstritueel van Cenzaa. Na de dubbele oppervlakte reiniging gaan we de huid exfoliëren met een scrub en peeling waarbij de intensiteit wordt afgestemd op jouw huidconditie. Gedurende het inwerken van deze peeling, verwennen we je voeten met een voetmassage. Mochten er onzuiverheden zijn dan worden deze verwijderd en je wenkbrauwen worden gemodelleerd. Na deze reiniging brengen wij een serum aan en masseren deze in tijdens een uitgebreide gezichts- hals en decolleté massage in met een van sensation oliën van Cenzaa. Daarna zullen wij je huid voeden met een op jouw huidconditie afgestemd masker waarna wij je handen verwennen met een verzorgende handmassage. De oliën van Cenzaa ruiken niet alleen lekker maar bevatten bestanddelen die een weldaad zijn voor de huid en geest. Als afsluiting brengen wij de verzorging aan die de huid op dat moment nodig.

Geen haast, geniet nog even na, wij geven je graag huidadvies en antwoord op al je vragen. 

 

 

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK