Anti Ageing Retinol Ampoules hebben een hoge concentratie Retinol om rimpels te verminderen en om lang een jonge, strakke huid te behouden.
Even tot rust komen en genieten. Bijvoorbeeld met een gezichtsreiniging
Intensieve vochtregulerende en voedende huidverzorging die de vocht- en vetarme huid intensief verzorgt en verbetert.
Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  
Cenzaa
Advanced Skincare 45 min.
€ 55.00
 
 
Category:Huidverbetering

 

Heerlijk ontspannende en vitaliserende gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en ontspanning. 

De behandeling is gericht op de reiniging van de huid in combinatie met ontspanning. De behandeling wordt gestart met het Cenzaa ontspannende welkomstritueel. Na de dubbele reiniging worden de dode huidcellen verwijderd met een scrub en peeling waarbij de intensiteit wordt afgestemd op jouw huidconditie. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd en je wenkbrauwen worden in model gebracht. Om de huid alvast wat extra voeding mee te geven brengen wij het serum en het masker aan passend bij jouw huidconditie masseren wij dit in met een van de Cenzaa Sensation Oliën. Hierna laten we alle werkstoffen even intrekken en kun je genieten van een heerlijke handmassage. Om het af te ronden, verwennen wij de huid met de verzorging die het nodig heeft. Geen haast, geniet nog even na, wij adviseren je graag en geven graag antwoord op al je vragen. 

Totaal benodigde tijd: 50 minuten

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK