Anti Ageing Retinol Ampoules hebben een hoge concentratie Retinol om rimpels te verminderen en om lang een jonge, strakke huid te behouden.
Even tot rust komen en genieten. Bijvoorbeeld met een gezichtsreiniging
Intensieve vochtregulerende en voedende huidverzorging die de vocht- en vetarme huid intensief verzorgt en verbetert.
Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  
Cenzaa
Impressions Skincare 60 min.
€ 69.00
 
 
Category:Huidverbetering

 

Een ontspannende en huidverbeterende behandeling afgestemd op jouw huidconditie en persoonlijke wensen.   

Ervaar in de ruim 60 minuten behandeling de Cenzaa rituelen waarbij je wordt meegevoerd op een droom- en geurreis naar warme oorden. Een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij je zintuigen aangenaam verrast worden. 

Ga met ons op geurreis en kies de geur die op dat moment bij je past. Afhankelijk van de huidconditie en huidwens, kiezen wij de producten die daarbij passen. We starten met het Cenzaa welkomstritueel waarbij je al lekker kunt ontspannen. Na de dubbele reiniging van je huid, gaan we de huid exfoliëren met een scrub en een peeling waarbij de intensiteit wordt afgestemd op jouw huidconditie. Mochten er onzuiverheden zijn dan worden deze verwijderd en je wenkbrauwen worden in model gebracht. Daarna volgt een ontspannende massage van gezicht- hals en decolleté met de door jou gekozen Cenzaa Sensation olie zodat deze optimaal zijn werk kan doen. De oliën van Cenzaa ruiken niet alleen lekker maar bevatten bestanddelen die een weldaad zijn voor de huid en geest. Om de huid de extra voeding mee te geven die het nodig heeft, masseren wij een serum in waarna er een passend masker wordt aangebracht. Tijdens het intrekken van het masker kun je genieten van een heerlijke handmassage. Als afsluiting brengen wij de verzorging aan die de huid op dat moment nodig heeft. 

En, geen haast, geniet nog even na, wij adviseren je graag en geven graag antwoord op al je vragen. 

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK