Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  
Hydropeptide
Customized Treatment 60 min.
€ 85.00
 
 
Category:Huidherstel

  

Hydropeptide maatwerk behandeling voor direct resultaat. Hydropeptide werkt op celniveau en is in staat vrije radicalen te lijf te gaan en daarbij de 'slechte' werking van het DNA van je huidcellen uit te schakelen en de weerbaarheid van het DNA te vergroten en dus het herstel in te schakelen. Huidherstel is direct waarneembaar! Speciaal voor de verouderde huid (fijne lijntjes en verslapping), ter bestrijding van acne, rosacea, pigmentvlekjes en het verminderen van littekentjes en grove poriën.

Afhankelijk van de verbeterpunten van de huid wordt de behandeling aangepast. Het is een intensieve behandeling waarbij de complexe werkstoffen en de hoge % zuren in de producten van Hydropeptide tot diep in de huidlagen kunnen doordringen en direct het beoogde resultaat kunnen bereiken. Er wordt een dieptereiniging toegepast, er worden meerdere peelings (2) ingezet en een voedend en herstellend masker en voor de ontspanning een heerlijke massage gegeven.

Door middel van het nemen van voor en na foto's is de behandeling direct te beoordelen. De huid straalt en voelt als nieuw! Deze behandeling duurt 75 minuten. Na de behandeling krijg je een uitgebreid huidverzorgingsadvies waardoor je ook thuis in staat bent de huidconditie verbetering verder door te zetten.

Extra's huidverjonging/lifting:

Polypeptide eyegel mask : + €7,50 (in behandeling)
Polypeptide face mask : €10 (in behandeling)
Vitamine C Firming mask: €10 (in behandeling)

 

 

 

 

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK