Floresstraat 7 | 2022 BB Haarlem | Telefoon: 023 526 0034 | info@emilysesthetique.nl |  
Hydropeptide
Ultimate Face, Neck & Decollete behandeling 90 min.
€ 117.50
 
 
Category:Huidherstel

 

Een zeer intensieve behandeling met de producten van Hydropeptide waarbij een voor- en nafoto wordt gemaakt om het resultaat in huidverbetering/herstel te laten zien. Het is in hoge mate een maatwerk behandeling omdat er standaard 3 peelingen en 2 maskers in de behandeling zitten waardoor wij in staat zijn een combinatie te maken en meerdere aandachtspunten voor de huid te kunnen behandelen. De complexe peelings en maskers hebben een hoog % zuren en gaan gedurende de behandeling de strijd aan met vrije radicalen en zorgen ervoor dat de negatieve werking van het DNA van de cellen wordt uitgeschakeld en de weerbaarheid van het DNA wordt vergroot waardoor direct huidherstel optreedt. De huid wordt gestimuleerd en aangezet tot huidverbetering door een samenspel van de door ons gebruikte behandel/massagetechniecken en de gevanceerde producten van Hydropeptide.

De huid krijgt wat het nodig heeft en voelt als nieuw. Na de behandeling krijg je een uitgebreid huidverzorgingsadvies zodat je ook thuis in staat zult zijn het bereikte resultaat vast te houden en de huidverbetering door te zetten.

 


We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je hiermee instemt.
meer informatie OK